3 de desembre, a les 17,30 hores a la Biblioteca de Viladecans*

A càrrec de Neus Juvillà, educadora i dinamitzadora de la lectura del programa “La lliga dels llibres” de Viladecans.

Aquesta activitat està principalment adreçada a les famílies en què els seus fills i filles de 4t de primària participen en el programa La lliga dels llibres ; que promou la lectura per plaer, iniciant activitats de motivació a la lectura. A la sessió, es donarà als assistents els resums dels 10 llibres que participen en aquest programa La lliga dels llibres, per tal que es pugui fer un acompanyament daquestes lectures des de la família, així com estratègies per afavorir la lectura com a plaer.

Cal confirmar lassistència a aquesta activitat al tutor o tutora de 4t del vostre fill o filla, a través del retallable del tríptic de “Reflexionem i Aprenem Junts” i lliurar-lo en el vostre AMPA o bé a través de la pàgina web de l’Ajuntament abans del dia 3 de desembre de 2014. (Activitat amb possibilitat de servei dacollida per a infants, prèvia confirmació)

*Si les inscripcions superen laforament de la Biblioteca de Municipal de Viladecans, lactivitat es realitzarà a la Sala Petita dAtrium Viladecans.

“La lliga dels llibres”